728 x 90La Generació Rookie AXA 2008 participarà al Torneig de Nadal Serra Tramuntana (19/12/2018)

img

Dos combinats mini de la Generació Rookie AXA Mallorca 2008 participaran al tradicional Torneig de Nadal Serra de Tramuntana Fundación Escribano que es disputarà del 27 al 29 de desembre al Pavelló IES Josep Font i Tries a Esporles

El combinat masculí jugarà contra SCD Hispania, Bàsquet Manacor i CB Llucmajor. Per la seva banda, l'equip femení jugarà contra Santa Mònica i Sant Josep. 

3 dies de bàsquet a Esporles a una cita tradicional ja d'aquestes dates on a més a més es farà una recollida solidària d'aliments per Fundación Escribano. 

Generació Rookie AXA és un projecte que compta amb el patrocini de l'agència d'assegurances "Alfonso Piña Agencia de Seguros" i que a més de les sessions d'entrenament inclou la participació dels combinats a diferents tornejos al llarg de la temporada. 

Aprofitam per recordar-vos que tota la gent interessada en contractar els serveis d'AXA i arribin a l'oficina "Alfonso Piña Agencia de Seguros" (C/Bisbe Maura 34) rebrà un tractament preferencial pel que fa als preus, cobertures i descomptes importants. És fa feina amb tot tipus d'assegurances. Aquí teniu més informació.

Gràcies a "Alfonso Piña Agencia de Seguros" per la col.laboració constant al programa Generació Rookie.

Convocatòria Generació Rookie AXA Mini Mallorca 2008 [391 KB] [Descarregar]


Horaris i enfrontaments del Torneig de Nadal Serra de Tramuntana [445 KB] [Descarregar]img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook