728 x 90Acord entre la FBIB i el psicòleg esportiu Marc Sansó (19/12/2018)

img

La Federació de Bàsquet de les Illes Balears i el psicòleg esportiu Marc Sansó han tancat un acord de col.laboració mitjançant el qual, Sansó, s'encarrega de la feina psicològica feta amb les seleccions balears cadets durant la preparació del Campionat d'Espanya que es disputarà del 3 al 7 de gener a Huelva. 

Durant la darrera concentració s'han treballat ja aspectes de motivació i gestió de l'ansietat. A la pròxima concentració es mantindrà aquesta línia de feina donat a més a més eines i aportant algunes estratègies per afrontar situacions d'aquest tipus a determinats moments de la competició. També es farà feina personalitzada amb els jugadors i jugadores que així ho necessitin. 

Sansó s'ha mostrat molt agraït "per la confiança que ha depositat en jo la Federació". Explica que "és una tasca molt engrescadora poder sumar al bàsquet balear des d'una vessant diferent i amb moltes ganes de posar en marxa els diferents projectes que tenim per davant".

Afegeix que "és una satisfacció veure com s'ha començat a valorar el treball de la psicologia esportiva i la seva importància dins de les dinàmiques de preparació de les competicions".

L'acord entre FBIB i Marc Sansó suposa també que el psicòleg esportiu participarà a diferents activitats formatives d'entrenadors i àrbitres.

Si hi ha clubs interessats en els seus serveis es poden posar en contacte amb la FBIB a través d'un mail a comite.tecnico@fbib-basket.com
 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook