728 x 90Eivissa acollirà l'Intensive Basket Weekend (11/12/2018)

img

La Federació de Bàsquet de les Illes Balears posa en marxa aquest cap de setmana a les Pitiüses l'"INTENSIVE BASKET WEEKEND FBIB". Són diferents activitats, dins del marc del Programa de Seguiment Esportiu del Consell d'Eivissa (PSE) que es desenvoluparan dissabte i diumenge a Eivissa: clínics, sessions d'entrenaments, formació d'acta digital i PDTIB, entre d'altres.

Un cap de setmana intens amb molt de bàsquet i convidats de luxe com en Richi Serrés que participarà diumenge dematí a un clínic dirigit a entrenadors i directors esportius. L'horabaixa participarà també a una nova sessió de PDTIB. 

El president del Comitè d'Entrenadors i membre del cos tècnic de la selecció balear cadet masculina, Martí Vives, dirigirà dues sessions d'entrenament de jugadors/es cadets i infantils. 

A més a més, es farà també una sessió formativa de l'acta digital. A partir de gener, s'implantarà aquesta nova eina a la categoria Júnior Interilles. Aquí teniu el calendari. 

Dissabte 15 
 
Pavelló Ca'n Guerxo
 
19:00 - 20:30 .- Programa de seguiment esportiu cadets. Dirigit per Martí Vives. 

Diumenge 16

Pavelló Sa Blanca Dona

09:45 - 11:30.- Formació Acta Digital. Dirigit per Manu Hidalgo. 

10:00 - 11:30.- Programa de seguiment esportiu infantils. Dirigit per Martí Vives

11:30 - 13:30.- Formació entradors i directors esportius Pitiüses: "Com podem ajudar a millorar els clubs de bàsquet?". Dirigit per Richi Serrés. 

Pavelló Puig d'en Valls 
 
16:30 - 18:00 Sessió PDTIB Transfer Class. Dirigit per Richi Serrés i Martí Vives. 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook