728 x 90Arriba l'acta digital a les Illes (10/12/2018)

img

La Federació de Bàsquet de les Illes Balears fa una passa més cap a la modernització del bàsquet a les Illes amb aquest nou servei que cerca fer més atractiva la competició. A partir del mes de gener, coincidint amb l'inici de la lliga a la categoria Júnior Interilles, es posarà en marxa la implantació de l'acta digital a tots els partits d'aquesta categoria (masculí i femení). 

Això permetrà que, una vegada estigui implantada ja en la seva totalitat, es puguin seguir en directe via streaming els partits de Júnior Interilles a través de l'estadística que s'anirà penjant a l'instant.

CURS DE FORMACIÓ

Per a la implantació d’aquest nou model d’acta, la FBIB organitzarà una sessió formativa a Mallorca el proper dia 12, i la repetirà el dia 13 de desembre. Serà a l'edifici de la UIB a Sa Riera (Aula 24). Al carrer Miquel dels Sants Oliver, 2 de Palma; de 18.30 a 20.00.

A les Pitiüses serà al Poliesportiu Sa Blanca Dona diumenge dia 16 de 9:45 a 11:30. 
 
Menorca es farà dia 23 de 10:00 a 11:45 al Pavelló Municipal d'Alaior. 
 
Els clubs que disputaran la competició estan obligats a assistir però també està obert a tots aquells clubs que estiguin interessats tot i que no disputin aquesta lliga. S'haurà d'enviar un mail a comite.tecnico@fbib-basket.com indicant les persones que assistiran a la formació. I, en el cas de Mallorca, hauran d'especificar quin dels dos dies assistiran. Els clubs que disputaran la competició Interilles hauran d'inscriure com a mínim a dues persones. 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook