728 x 90La comarca de Llevant acollirà el III Torneig Illes de Bàsquet (10/12/2018)

img

La comarca de Llevant (Mallorca) acollirà el darrer cap de setmana de gener el III Torneig Illes de Bàsquet. Un esdeveniment que s'ha convertit ja en la festa del minibàsquet balear ja que a més de reunir a 96 nins i nines de la categoria de Mallorca, Menorca i Pitiüses, suposa també un cap de setmana de moltes activitats paral.leles (taula rodona, 3x3, etc...) que es desenvoluparan als municipis del Llevant. 

"SANT LLORENÇ AL COR"

El president de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears, Juanjo Talens, i el batle de Sant Llorenç des Cardassar, Mateu Puigròs, han presentat avui la camiseta d'escalfament que duran les seleccions balears cadets i infantils al Campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques que es disputarà a Huelva del 3 al 7 de gener.

Amb el lema "Sant Llorenç al cor" la Federació de Bàsquet de les Illes Balears vol retre un homenatge a totes les persones afectades per la riada del passat 9 d'octubre i enviar, una vegada més, un missatge d'ànim i molta força totes les famílies que varen perdre a persones estimades i que d'altra banda, a dia d'avui, encara segueixen fent feina per intentar recuperar tot el que es va fer malbé.

Aquesta iniciativa se suma també a la que ja s'ha impulsat aquesta temporada a través de la fundació FEBIB 1935 que ha adquirit més de 300 camisetes benèfiques per entregar una a cada un dels jugadors i jugadores del Programa de Detecció i Tecnificació de les Illes Balears (PDTIB). D'aquesta manera, es contribueix a la recaptació de fons per ajudar a totes les persones damnificades per la torrentada.

El batle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs, s'ha mostrat molt agraït amb "la reacció de la gent que ens ha donat i ens dóna dia a dia força per a seguir el camí de la recuperació. No tenim paraules per agrair tantes mostres de suport. Una vegada més l’esport ha demostrat amb el vostre gest els grans valors que transmet més enllà de les competicions".

Per la seva banda, el president de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears considera que "és un orgull pel bàsquet balear i per a totes les persones que participen de la tasca federativa servir per ajudar a fer passetes cap a la plena recuperació del poble de Sant Llorenç i fer palès que l’esport és un potentíssim instrument per unir les persones en accions de millora i cooperació.

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook