728 x 90Comença una nova competició: Trobades Preinfantils AXA (02/12/2018)

img

La Federació de Bàsquet de les Illes Balears posa en marxa una nova competició: "Trobades Preinfantils AXA" patrocinada per AXA Alfonso Piña. És una competició d'un cap de setmana adreçada als nins i nines de l'any 2006 tot i que si fos necessari, els equips es poden completar amb jugadors/es de 2007.

La primera d’aquestes competicions, tal com es va aprovar per a l’Assemblea General Ordinària serà el cap de setmana de 21, 22 i 23 de desembre. Serà en format de partit de 4x4 amb reglament FIBA.

Els equips es poden inscriure en un dels tres blocs següents: masculí, femení o mixt. Dins cada bloc es crearan grups de nivell que disputaran una competició en format de lliga a una volta entre ells concentrat tot durant el mateix cap de setmana.

En el cas dels blocs masculí i femení el criteri per a la creació dels grups serà la classificació obtinguda pel club en categoria mini de la temporada 2017/18.

En el cas del bloc mixt, els equips poden sol·licitar ser inscrits en categoria Or, Plata o Bronze. Cada club pot apuntar un màxim de dos equips per bloc.

En cas de que a alguna de les illes, no hi hagués suficients equips en alguns dels blocs (masculí, femení o mixt) s’unificarien. Els equips han d’estar conformats per un mínim de 6 jugadors i un màxim de 12.

En categoria mixta hi ha d’haver inscrits mínim dues jugadores i sempre hi ha d’haver una d'elles a pista excepte que cap jugadora estigui disponible per jugar per lesió, 5 faltes o expulsió.

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook