728 x 90



Torna la Generació Rookie AXA 2004 Mallorca (23/11/2018)

img

3 combinats de la Generació Rookie AXA Mallorca 2004 participaran durant el Pont de la Constitució (els dies 7 i 8 de desembre) a diferents partits amistosos contra les seleccions balears infantils que es concentraran a l'illa durant aquests dies per preparar el Campionat d'Espanya. Són 3 combinats: 2 femenins i 1 masculí.

Aquesta actuació permetrà al cos tècnic de la FBIB seguir fent un major seguiment de la generacio 2004, a la vegada que s'ajuda a les seleccions balears a preparar el Campionat d'Espanya. 

Generació Rookie AXA és un projecte que compta amb el patrocini de l'agència d'assegurances "Alfonso Piña Agencia de Seguros" i que a més de les sessions d'entrenament inclou la participació dels combinats a diferents tornejos al llarg de la temporada. 

Aprofitam per recordar-vos que tota la gent interessada en contractar els serveis d'AXA i arribin a l'oficina "Alfonso Piña Agencia de Seguros" (C/Bisbe Maura 34) rebrà un tractament preferencial pel que fa als preus, cobertures i descomptes importants. És fa feina amb tot tipus d'assegurances. Aquí teniu més informació.

Gràcies a "Alfonso Piña Agencia de Seguros" per la col.laboració constant al programa Generació Rookie.

Convocatòria Generació Rookie AXA Mallorca 2004 [430 KB] [Descarregar]



img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook