728 x 90Cursos oficials en desembre a Mallorca i Pitiüses (23/11/2018)

img

La Federació de Bàsquet de les Illes Balears posa en marxa a través del Comitè Balear d'Àrbitres diferents cursos durant el proper mes de desembre. A les Pitiüses es farà un nou curs d'àrbitres i oficials de taula i a Mallorca un curs intensiu d'oficials de taula. 

CURS D'OFICIALS DE TAULA A MALLORCA

Serà a Mallorca els dies 21 i 22 de desembre. És un curs gratuït i per apuntar-se s'haurà d'omplir el formulari que trobareu al final d'aquesta notícia.

L'horari serà de 17:00 a 21:00 divendres dia 21 i el dissabte 22, de 10:00 a 14:00 i 16:00 a 20:00. El lloc encara està per confirmar i s'informarà via mail als inscrits. Serà a Palma.

La inscripció és gratuita i el termini per apuntar-se acaba dia 20 de desembre. L'edat mínimaper fer qualsevol dels dos cursos és 14 anys

Formulari d'inscripció

CURS D'ÀRBITRES I OFICIALS DE TAULA A LES PITIÜSES

Serà a Eivissa el proper mes de desembre. És un curs gratuït i per apuntar-se s'haurà d'omplir el formulari que trobareu al final d'aquesta notícia. L'edat mínima per fer qualsevol dels dos cursos és 14 anys

Àrbitres:

El curs es farà del divendres 14 al diumenge 16. Divendres horabaixa, dissabte dematí i horabaixa i diumenge dematí. El lloc i els horaris s'enviaran per mail a les persones inscrites.

Data límit d'inscripció: 10 de desembre

Oficials de taula:

El curs es farà divendres 14 horabaixa i dissabte 15 dematí i horabaixa. El lloc i les horaris s'enviaren per mail a les persones inscrites.

Data límit d'inscripció: 10 de desembre

La inscripció és gratuita. L'edat mínima per fer qualsevol dels dos cursos és 14 anys

Formulari d'inscripció

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook