728 x 90Treball de seguiment, revisió i formació dels àrbitres del CBAB (23/11/2018)

img

Des del comitè tècnic dels àrbitres treballam continuament en la formació permanent dels àrbitres de les Illes i ho feim de diferents maneres. Una d'elles és la revisió de la feina feta als partits i per això es van analitzant els vídeos de diferents encontres. El vídeo és una gran eina que cada vegada s'empra més per millorar certes capacitats/qualitats a diferents àmbits.

Els àrbitres i oficials del CBAB empren vídeos per a millorar les seves qualitats dins de la pista, avaluar diferents situacions, millorar els seus moviments i el seu criteri a cada partit.

Per tal que això pugui passar, necessitam que ens envieu la màxima quantitat de partits per tal que els tècnics puguin realitzar els informes pertinents als seus companys.

Amb aquest fi, empram el correu electrònic comite.arbitros@fbib-basket.com per rebre els partits via dropbox, wetransfer, etc. per després analitzar juntament amb els tècnics del CBAB i així avaluar-los. 

Des d'aquí volem aprofitar per convidar-vos a fer-nos arribar els vídeos de qualsevol partit de bàsquet de les nostres competicions siguin de la categoria que siguin. Pels àrbitres és una molt bona eina per millorar i mantenir la seva formació contínua.  

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook