728 x 90Diumenge de molta emoció a la Lliga Balear Masculina i Femenina (20/10/2018)

img

Esporles, Consell i Santa Maria cercaran la seva primera victòria a una nova jornada de la Lliga Balear Masculina al grup de Mallorca i Pitiüses. D'altra banda Pla o Aquaquae sumaran la seva primera derrota ja que fins ara estan invictes.

Pizzeria Carpe Diem Ses Salines i CTEIB obriran la jornada a les 11:30. Els eivissencs volen seguir invictes mentre que el CTEIB cercarà una nova victòria després de la derrota la setmana passada contra Sakana Ágora Portals. Precisament l'equip de Calvià s'enfronta a Santa Maria (17:00) amb l'objectiu de mantenir-se invicte però davant tindrà un equip que encara no sap el que es guanyar. 

Un dels partits que s'espera molt igualat és el que enfrontarà a les 12:15 a Son Cotoner al Aquaquae i al Bar Way Bàsquet Pla. Els de Marratxí només han jugat un partit aquesta temporada i el varen guanyar. Els palmesans han començat molt bé l'any i ara mateix són líders amb 3 victòries i cap derrota. 

Els dos partits restants, els disputaran, per una banda el Café de la Mar Son Servera i Cárnicas Suñer BM (12:00) i a les 19:00 tancant la jornada s'enfrontaran Consell Electrominca i Esporles Fundación Escribano. Manacor i Consell no han guanyat encara cap partit i ho intentaran aquest diumenge. 

Classificació d'anotadors

1.- Miki Corbacho - Llucmajor - 51 punts - 2 jornades - 25'5 punts per partit

2.- Biel Floriano - Esporles - 63 punts - 3 jornades - 21 punts per partit

3.- A. Escanellas - Llucmajor - 41 punts - 2 jornades - 20'5 punts per partit

4.- Mike Nadal - Son Servera - 20 punts - 1 jornada - 20 punts per partit

5.- Sergio Riera - Ágora Portals - 39 punts - 2 jornades - 19'5 punts per partit

Triples

1.- Felipe Quetglas - Son Servera - 9 triples - 2 jornades - 4'5 triples per partit

2.- Mike Nadal - Son Servera - 4 triples - 1 jornada - 4 triples per partit

3.- Miki Corbacho - Llucmajor - 7 triples - 2 jornades - 3'5 triples per partit 

LLIGA BALEAR FEMENINA MALLORCA - PITIÜSES

Segona jornada de la lliga on es disputarà també un dels dos partits. Serà a les 12:30 al Toni Servera entre Pizzeria Plaza i PDV Pulsar. Les palmesanes varen guanyar la jornada passada al CTEIB i intentaran fer el mateix amb les eivissenques. El PDV no ha debutat encara i aquest diumenge s'estrenarà a la competició 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook