728 x 90Baden, pilota oficial de la FBIB fins 2020 (17/10/2018)

img

La Federació de Bàsquet de les Illes Balears i la distribuïdora de la marca BADEN a Espanya, AMERICAN & EUROPEAN SPORTS S.A han signat l'acord mitjançant el qual, Baden serà la pilota oficial per a les competicions FBIB durant aquesta temporada 2018/2019 i la pròxima 2019/2020. El president de la Federació, Juanjo Talens i el director comercial de la companyia, Jordi Camps, han mostrat la seva satisfacció durant la signatura de l'acord.

En concret, els models de la marca BADEN definits com a "oficials" per categoria són els següents:

• LEXUM BX471, LEXUM BX465, CONTENDER BX351, CONTENDER BX346 y CONTENDER

BX345, per categoria minibàsquet i superiors, incloses la categoria U23, Sènior Insular i Balear.

• DELUXE RUBBER B125 per a les categories Iniciació i Premini, podent també els partits d'aquestes categories disputar-se amb les pilotes de superior categoria. Aquest model, en la talla que correspongui a la seva categoria, podrà ser utilitzat també per a la celebració de partits en pistes exteriors.

La consideració de "pilota oficial" obliga a tots els clubs a posar a cada partit 7 pilotes, 3 per equip local, 3 pel visitant i 1 per la disputa de l'encontre.

L'acord signat inclou també contraprestacions com un increment de l'aportació de material Baden pels clubs a més de pilotes i material esportiu per a la Federació. De fet, durant aquesta temporada els clubs rebran, en funció del seu número de llicències, fins un màxim de 10 pilotes Baden. A Menorca i a les Pitiüses ja s'han enviat. 

A més a més, AMERICAN & EUROPEAN SPORTS S.A, es compromet a fer, com a mínim, dues promocions avantatjoses pels clubs cada any.

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook