728 x 90Els nins i nines del PDTIB vestiran amb les camisetes solidàries de Sant Llorenç (16/10/2018)

img

La Federació de Bàsquet de les Illes Balears, a través de la seva fundació FEBIB 1935 adquirirà 270 camisetes benèfiques per entregar una a cada un dels jugadors i jugadores del Programa de Detecció i Tecnificació de les Illes Balears (PDTIB).

D'aquesta manera, es vol contribuir a la recaptació de fons per ajudar a totes les persones damnificades per la torrentada de fa una setmana. 

A més a més, a proposta de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears, l'Assemblea Balear de l'Esport va aprovar ahir per unanimitat fer extensiva aquesta iniciativa a la resta de federacions de les Illes i entitats que constitueixen l'Assemblea. 

Des de la FBIB es fa una crida a tots els clubs de les Illes que així ho vulguin per a que contribueixin adquirint també aquestes camisetes. Tota la recaptació es destina de manera íntegra al fons que s'ha constituït per ajudar als afectats per les pluges de dimarts passat a la comarca de Llevant. 

Aquí podeu adquirir les camisetes

D'altra banda, l'Assemblea Balear de l'Esport va aprovar també les candidatures per als Premis Esports IB. Pel que fa al bàsquet, els candidats son Pau Tendero (Promesa masculina), José Luis Alberola (millor tècnic) i Bàrbara Llull (millor tècnica).

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook