728 x 90Arriba una nova jornada de la Lliga Balear Masculina (13/10/2018)

img

Nova jornada de la Lliga Balear Masculina al grup de Mallorca i Pitiüses on ja s'ha disputat un partit. Va ser dijous al Poliesportiu Prínceps d'Espanya i Sakana Ágora Portals es va imposar al CTEIB per 72 a 80. 

La resta de partits es disputen entre avui i demà llevat del Bar Way Bàsquet Pla contra Dicars Llumajor que s'ha ajornat fins dia 4 de novembre a les 18:30.

Aquest dissabte a les 17:30 a Manacor, el Cárnicas Suñer cercarà la seva primera victòria contra els eivissencs del Pizzeria Carpe Diem Ses Salines que la setmana passada varen descansar i a la primera jornada varen debutar amb victòria a Esporles. 

Diumenge dematí hi ha dos partits. El primer es disputa a Santa Maria a les 12:15 entre Livingdreams i Aquaquae. Els locals també cercaran la seva primera victòria contra els palmesans que els dos partits que han disputat els ha guanyat. 

Ja a les 18:00, Esporles Fundación Escribano rebrà a Sant Josep amb la intenció de sumar el seu primer triomf després de dues derrotes. Els palmesans, per la seva banda, arriben amb un partit disputat i una victòria que és la que varen aconseguir la setmana passada contra Consell. 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook