728 x 90Sus a la Lliga Balear Femenina (13/10/2018)

img

Aquest cap de setmana comença oficialment al Lliga Balear Femenina amb la primera jornada del grup Mallorca-Pitüses.

Aquesta competició s'ha dividit enguany en dos grups. Un amb equips de Mallorca i Pitiüses i un altre amb conjunts menorquins. La competició a Menorca començarà a partir del mes de desembre una vegada acabi aquesta primera fase on els equips sènior estan jugant contra els equips juniors que competiran després a la competició Interilles. 

Els equips menorquins que disputaran la Lliga Balear són: Alcázar, Ferreries, Ciutadella, Jovent i Es Castell.

Mentrestant, a Mallorca i Pitiüses, CTEIB, Pizzeria Plaza, Sa Real Construcciones Ca'n Berri i PDV Pulsar lluitaran per classificar-se pel Campionat de Balears. En un primer moment a una primera fase que és la que ara comença, i després a una segona fase que serà la classificatòria pel Campionat

Aquest diumenge, CTEIB i Pizzeria Plaza donaran el sus a la primera jornada d'aquest grup amb el partit que es disputarà a les 12:00 al Poliesportiu Prínceps d'Espanya.

El partit entre PDV Pulsar i Sa Real Construcciones Ca'n Berri es disputarà dia 26 d'octubre a les 20:45 al Pavelló Puig d'en Valls. 

Els campions i subcampions de cada grup disputaran el Campionat de Balears en format Final 4, que serà classificatori per a les fase d’ascens a LF2.

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook