728 x 90Celebrat el II Congrés de Directors Esportius (09/10/2018)

  • img
  • img

Richi Serrés va ser el gran protagonista el passat diumenge al II Congrés de Directors Esportius organitzat per la Direcció Esportiva de la FBIB juntament amb el Comitè d'Entrenadors

Va ser una jornada molt profitosa amb intercanvi d'idees i plantejaments. Richi Serrés va oferir noves eines de comunicació i treball en grup molt interessants. 

Els objectius de la jornada eren desevolupar les tasques i característiques d'un Director Esportiu a més de promoure les habilitats socials donant les eines de treball necessàries. Tots i cada un d'ells es varen complir amb la contribució conjunta dels participants.

El president del Comitè d'Entrenadors, Martí Vives, ha destacat la importància de la presència de directius de clubs ja que "va servir per posar en valor als directors esportius tant pels clubs que tenen aquesta figura com pels que no". 

Vives ha destacat que "poc a poc" es va creant una estructura de Directors Esportius a les Illes i jornades com aquesta "ens ajuden a formar-los i a donar visibilitat a aquesta figura tant important pel creixement d'un club".

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook