728 x 90Nova convocatòria Generació Rookie AXA Cadet Masculí 2004 Mallorca (08/10/2018)

img

Nova concentració de la Generació Rookie AXA Mallorca Cadet Masculí 2004 que aquest diumenge jugarà un partit contra la preselecció cadet masculina que es concentrarà a Mallorca. 

Serà una sessió de treball que permetrà tant a un combinat com a l'altre seguir amb la línia de feina prevista. 

Les quatre preseleccions realitzaran 5 sessions de feina i en el cas de les cadets es disputarà un partit amistós. En total són quatre combinats amb representació de 25 clubs de totes les Illes que es posen ja en marxa una vegada que ha començat la temporada i amb moltes ganes de fer feina per preparar de la millor manera possible el campionat d'Espanya.

Generació Rookie AXA és un projecte que compta amb el patrocini de l'agència d'assegurances "Alfonso Piña Agencia de Seguros" i que a més de les sessions d'entrenament inclou la participació dels combinats a diferents tornejos al llarg de la temporada.

Aprofitam per recordar-vos que tota la gent interessada en contractar els serveis d'AXA i arribin a l'oficina "Alfonso Piña Agencia de Seguros" (C/Bisbe Maura 34) rebrà un tractament preferencial pel que fa als preus, cobertures i descomptes importants. És fa feina amb tot tipus d'assegurances. Aquí teniu més informació.

Convocatòria Generació Rookie AXA Cadet 2004 [283 KB] [Descarregar]img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook