728 x 90Sant Josep i Sakana Ágora s'estrenen aquest cap de setmana a la Lliga Balear (05/10/2018)

img

Arriba aquest cap de setmana una nova jornada de la Lliga Balear Masculina Mallorca - Pitiüses amb l'entrada dels dos equips que encara no s'han estrenat a la competició oficial: Sant Josep i Saka Ágora Portals.

Els palmesans rebran a ca seva diumenge a les 20:00 a CB Consell Electrocominca que ve de perdre a la primera jornada contra l'actual líder. Mentrestant, Sakana Ágora Portals s'estrena a casa també contra Cárnicas Suñer Bàsquet Manacor que arriba a la segona jornada amb una derrota en el seu primer partit de la competició.

El primer encontre de la jornada el disputaran Café de la Mar Son Servera i Esporles Fundación Escribano. Serà a les 18:30, demà dissabte. Diumenge dematí, Aquaquae i CTEIB s'enfrontaran amb l'objectiu de sumar una nova victòria després de la que ambdós equips varen aconseguir a la primera jornada.

Ja per acabar, la jornada la tanca el Dicars Llucmajor - Livingdreams Santa Maria que es disputarà diumenge a les 20:30. Els de Llucmajor venen de perdre contra el CTEIB tot i els 33 punts d'en Miki Corbacho que apunta a ser un dels referents ofensius de la competició. 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook