728 x 90Jornada formativa del col.lectiu arbitral a Menorca (01/10/2018)

  • img
  • img

El president del Comitè d’Àrbitres i Jutges de les Illes Balears, Esteve Portell, s'ha desplaçat aquest cap de setmana a Menorca per realitzar un clínic d’iniciació-formació per a àrbitres col·laboradors dels diferents clubs de Menorca.

A l’acte varen acudir sis joves al·lots de tretze anys, tots ells de l’equip del CB Boscos de Ciutadella. En tot moment es varen interessar per la mecànica arbitral i per les normes de joc, mostrant-se disposats a millorar com a àrbitres.

El president del CBAB va realitzar primer una classe teòrica on va explicar normativa, regles que podien tenir dubtoses i les diferents posicions i zones de joc.

Amb tot això, després varen passar a fer una part pràctica, on ja varen posar dins la pista el que havien après a l’aula.

Aquests joves com a premi podran disfrutar d’arbitrar amb àrbitres federats a les competicions mini preferent de Menorca.

A més a més, Esteve Portell, s’ha reunit amb els àrbitres federats per tal d’explicar les noves regles per a que s’apliquin ja, dubtes, procediments interns dels àrbitres, etc. El president del CBAB també ha comentat que la seva intenció és anar més sovint a Menorca i Pitiüses per poder fer accions formatives com la d'aquest cap de setmana. 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook