728 x 90La Salle Mahón, S'Indioteria i Colonya Pollença campions de la Copa Aon Mini (01/10/2018)

  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img

Conclosa la primera part de la Copa AON Mini a les Illes, ja coneixem els campions de Menorca i els de la competició femenina a Mallorca. La setmana que ve es disputen els darrers partits de la competició a les Pitiüses i divendres dia 12 es jugaran les dues finals masculines de Mallorca (or i plata).

Al grup Or Femení Mallorca, Colonya Pollença es va imposar a la final a Bàsquet Manacor (76-25) a una final on les locales varen ser superiors en tot moment. A les semifinales, Bàsquet Manacor va guanyar a La Salle Palma (67-64) i Colonya Pollença 67-42 a Sant Josep. 

A la Copa AON Mini Femení Plata Mallorca, S'Indioteria va proclamar-se campió després de guanyar 59-43 a Santa Mónica a una final on varen arribar després de imposar-se a semifinals a Andratx i Sa Pobla respectivament. 

Colonya Pollença i S'Indioteria s'han classificat ja per disputar la Supercopa AON Mini que es farà dia 13 de setembre a Llucmajor. 

Al quadre masculí, ja coneixem els equips finalistes a Or i Plata. La final de la Copa AON Mini Or Mallorca la disputaran La Salle i Cide. Serà divendres dia 12 a Campos. La Salle va guanyar a semifinals a Bahía San Agustín a un partit que va ser un espectacle i que va acabar 106-105. D'altra banda, Cide es va imposar a semifinals a Joan Capó 77-57. D'altra banda, la final de la Copa AON Mini Plata Mallorca la jugaran Santa Maria i Bàsquet Pla. Els primers varen guanyar a Andratx a les semifinals i els segons varen fer el mateix amb Sant Josep B. La final de plata es disputarà també dia 12 a Campos. 

A Menorca, La Salle Mahón ha estat la gran triomfadora. Han aconseguit el títol tant al quadre masculí com femení. Les nines s'imposaren 53-41 al Ferreries i els nins a Boscos de Ciutadella 83-33. Així que La Salle Mahón serà l'equip que disputarà la Supercopa AON Mini dia 13 a Llucmajor tant al quadre masculí com el femení.

Ja per acabar, a les Pitiüses, diumenge dia 9 a les 11:15 es disputarà el partit decisiu al quadre femení entre Ca'n Cantó i Ses Salines. A les dues primeres jornades, ambdós equips es varen imposar a Sa Bodega. Mentrestant, al quadre masculí, ja coneixem les semifinals que es disputaran dissabte dematí. Sa Real Gestoria Serra jugarà contra Sa Real Unic Restaurant i Sa Real Electricidad Medoria jugarà contra S'Olivera. La final serà diumenge a les 9:45. Tots els partits són al Pavelló Joan Pau II. 

Ha estat un cap de setmana amb molt de bàsquet i amb molta de gent mobilitzada. Des d'aquí agraïm la seva implicació a l'equip de voluntaris coordinats per en Manu Hidalgo i a tots els clubs que han fet de seu a totes i cada una de les Illes ja que, sense la seva feina, res de tot això hagués pogut ser possible. 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook