728 x 90Concentració de preseleccions balears cadets i infantils (29/09/2018)

img

Les preseleccions balears cadets i infantils es concentraran el pròxim pont d'octubre per continuar treballant amb la vista posada a la confecció del combinat definitiu que participarà als campionats d'Espanya del mes de gener. La concentració començarà dia 12 fins dia 14

Les quatre preseleccions realitzaran 5 sessions de feina i en el cas de les cadets es disputarà un partit amistós. En total són quatre combinats amb representació de 25 clubs de totes les Illes que es posen ja en marxa una vegada que ha començat la temporada i amb moltes ganes de fer feina per preparar de la millor manera possible el campionat d'Espanya. 

Els grups cadets es concentraran a Sa Pobla i els infantils a Esporles, Montuïri i Porreres.

Aquí podeu consultar els horaris de la concentració 

Els jugadors han d'estar 15 minuts abans de la seva sessió al pavelló corresponent

Els jugadors han de portar roba d’entrenament de “FBIB - Illes de Bàsquet” si en tenen, especialment la camiseta reversible del campus. De totes formes està previst que la federació aporti roba d’entrenament.

Els jugadors han de portar aigua.

En cas que algun jugador/a arribi amb molèsties o lesions és important que avisi amb el major temps d’antelació.

Els dinars de divendres 12 i dissabte 13 corren a càrreg de la FBIB. Si algú té algun tipus d’al·lèriga, intolerància o comentari oportú que ens vulgui fer arribar feis-ho amb la major antelació possible.
Convocatòria preseleccions Infantil i Cadet [315 KB] [Descarregar]img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook