728 x 90AON manté la seva confiança en el col.lectiu arbitral de les Illes (18/09/2018)

img

AON manté la seva confiança en el projecte de la FBIB i després de continuar amb l'aposta de la Copa i Supercopa AON, enguany continuarà amb l'sponsorització de les equipacions dels àrbitres de la FBIB i dóna així  continuïtat a la seva aposta i implicació amb la Federació de Bàsquet de les Illes.

El director d'AON a la zona de Llevant i Balears, Rafael González i president de la FBIB, Juanjo Talens, han signat l'acord entre ambdues entitats i que consisteix en la presència d'AON a la part frontal de la roba dels àrbitres que enguany afegeixen al seu vestuari una camiseta taronja. 

González ha mostrat la seva satisfacció pel fet de "continuar col.laborant aquesta temporada amb la FBIB en la promoció i foment del bàsquet" i no només amb els jugadors i jugadores sinó també amb l'estament arbitral". El director d'AON a la zona de Llevant i Balears ha destacat també "la feina que es fa des de la FBIB amb els programes de captació i formació de nous àrbitres i oficials de taula". 

El director d'AON a la zona de Llevant i Balears manté tal com ja va dir l'any passat que l'estament arbitral és imprescindible pel desenvolupament d'aquest esport i és important posar en valor la figura del col.lectiu arbitral i aquest patrocini és una manera més de reconèixer la seva feina"

Per la seva banda, el president de la FBIB, Juanjo Talens, ha agraït a AON la seva aposta per continuar col.laborant amb el bàsquet de les Illes. Talens ha explicat que durant aquests darrers anys s'ha fet una aposta ferma per renovar, incrementar i millorar les condicions del col.lectiu arbitral. És una branca més dins del pla d'acció que s'ha impulsat des de la Federació dirigit als àrbitres de l'arxipèlag

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook