728 x 90FBIB i FIBWI mantenen la seva col.laboració (18/09/2018)

img

L'operador de telecomunicacions Fibwi i la Federació de Bàsquet de les Illes Balears han signat un acord de patrocini, mitjançant el qual l'operador de telecomunicacions, retransmetrà en directe diferents partits de bàsquet de formació: quatre partits de la Supercopa Aon i vuit dels Campionats de Balears.

 L'acte de la signatura del patrocini que s'ha dut a terme a les instal·lacions de Fibwi, ha comptat amb la presència del CEO de Fibwi, Francisco Alcalde, i el president de la FBIB Juanjo Talens.
Alcalde ha valorat molt positivament la renovació del conveni, destacant que, “mantenim el compromís amb l'esport base i en aquest cas amb el bàsquet de formació, que arribarà a través dels canals Fibwi Live-TDT i en Streaming per YouTube a tota la gran família del bàsquet”.


Per la seva banda el president de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears, Juanjo Talens, ha indicat que, “amb la signatura d'aquest nou acord, i després dels bons resultats obtinguts, hem volgut seguir treballant de la mà del nostre partner tecnològic, i d'aquesta manera, continuar donant la difusió que es mereixen les categories de formació”.

Talens ha destacat que “tradicionalment s'ha apostat pel bàsquet d’elit, però també volem posar els nostres esforços en el bàsquet de categories mini, infantil i cadet.”

Els dos primers partits, tindran lloc el dissabte 22 de setembre, a partir de les quatre de l’horabaixa, amb la retransmissió de les finals infantil masculina i femenina de la Supercopa Aon que es disputaran al Palau d’Esports de Son Moix.

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook