728 x 90Els campions de la Copa AON Infantil ja pensen en la Supercopa (17/09/2018)

img

Bahía San Agustín, Sant Francesc Llops, Andratx, Boscos Ciutadella, Salle Mahón, Ses Salines i Sa Real s'han proclamat aquest cap de setmana campions de la Copa AON Infantil a cada una de les Illes. D'aquesta manera disputaran la Supercopa AON que es jugarà aquest dissabte a Palma i Inca. Durant aquest cap de setmana quasi 900 nins i nines de la categoria infantil de 86 equips de les Illes han participat aquest cap de setmana a la segona edició de la Copa AON.

A Mallorca, Bahía San Agustín ha aconseguit el títol tant a la competició Or masculina com Or femenina. Els nins guanyaren 91-40 a Santa Maria i les nines 57-62 a Bàsquet Campos a un partit molt disputat. 

Al grups plata, els campions varen ser Sant Francesc Llops després de guanyar 74-47 a Colonya Pollença i al quadre masculí, CB Andratx es va imposar 79-40 a Bàsquet Manacor. 

A les Pitiüses, al quadre femení, Ses Salines es va imposar a Ca'n Cantó 69-46 mentre que a la competició masculina Sa Real es va imposar tancant acta a Ses Salines (12-63).

Ja per acabar, a Menorca, les campiones de la Copa AOIN Infantil varen ser les jugadores del Boscos que guanyaren 79-29 al Jovent Alaior. Al quadre masculí, La Salle Mahón guanyà 93-84 a Jovent Alaior.

Enhorabona a tots els equips participants i també als clubs que han estat seu dels partits a qui a més s'agraeix la seva implicació en aquesta Copa. 

 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook