728 x 90S'obre el termini per inscriure's a les proves específiques de Nivell I (28/08/2018)

img

Dilluns dia 3 de setembre s'obre el termini per inscriure's a la prova d'accés per accedir als ensenyaments de nivell I. 

A totes aquelles persones que han jugat federades com a mínim una temporada des d'infantil a sènior els convalidaran les proves però igualment han de presentar un certificat que poden demanar al correu formacio@fbib-basket.com indicant el seu nom complet i dni.

Lloc per inscriure's a la prova d'accés de carácter específic 

La inscripció a la prova d'accés de carácter específic es pot fer als llocs següents: 

Mallorca 

- IES Centre de Tecnificació Esportiva de les llles Balears (CTEIB) (C/ del Cremi dels Forners 4, poliesportiu Prínceps d'Espanya, 07009 Palma, Telèfon 971 43 37 14, www.iescteib.org).

Eivissa i Formentera

- IES Algarb (C/ de Cuillem de Montgrí, s/n,07817 Sant Jordi de Ses Salines, Sant Josep de Sa Talaia. Telèfon 971 30 68 66

Menorca

- Les persones interessades a Menorca hauran de desplaçarse a Mallorca. Més informació: IES Centre de Tecnificació Esportiva de les llles Balears (CTEIB) (C/ del Cremi dels Forners 4, poliesportiu Prínceps d'Espanya, 07009 Palma, Telèfon 971 43 37 14, www.iescteib.org). (IMPORTANT: les persones interessades de Menorca només s'hauran de desplaçar a Mallorca a fer les proves específiques. El curs es farà a l'IES Cap de Llevant).

Una vegada fetes les proves les inscripcions es faran del 24 al 26 de setembre als mateixos centres on s'han fet les proves de caràcter específic en el cas de Mallorca i Pitiüses i a Menorca a l'IES Cap de Llevant.  

Persones que s'han d'inscriure per fer la prova específica d'accés i persones exemptes de fer-la. 

1. Per poder realitzar les proves específiques per accedir als ensenyaments de cicle inicial o nivell I de Crau Mitjá és necessari estar cursant 4t d'ESO o tenir el títol d'ESO (o equivalent académic) o haver superat una prova general d'accés per a persones sense requisits académics. 

2. Per poder realitzar les proves específiques per accedir als ensenyaments de cicle final o nivell ll de Crau Mitjá és necessari haver finalitzat els estudis del cicle inicial/nivell I del Crau Mitjá de la mateixa modalitat esportiva. De forma excepcional, també es poden inscriure per fer les proves d'accés les persones que només tenguin pendent de finalitzar el bloc de formació práctica del cicle inicial/nivell I del grau mitjá de la mateixa modalitat esportiva.

Calendari de proves:

Mallorca - 13 de setembre - 18:30, Prínceps d'Espanya

Pitiüses - 12 de setembre - 18:00, IES Algarb.

Aquí teniu més informació i els documents necessaris

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook