728 x 90Helena Pueyo, subcampiona d'Europa (13/08/2018)

img

La jugadora balear, Helena Pueyo, es va proclamar aquest diumenge subcampiona d'Europa a la categoria U18 a l'Europeu que s'ha disputat a Udine. 

Pueyo va començar el torneig aconseguint el MVP del primer partit contra la República Txeca amb 15 punts, 4 rebots, 6 assistències i 3 recuperacions. En total, 26 de valoració. El segon partit es va perdre contra Sèrbia (9 punts, 3 rebots, 2 assistències, una recuperació i 9 de valoració) i el tercer partit, la balear va ser la millor del seu equip contra Bòsnia i Herzegovina amb 12 punts, 6 rebots, 2 assistències i 4 recuperacions. En total, 21 de valoració.

Després varen venir els partits decisius contra Polònia i Bèlgica que es varen guanyar amb molt de treball i bon joc i a les semifinals es va patir contra Hongria guanyant d'un punt. Ja a la final, Alemanya va ser superior tot i que no es va perdre mai la cara al partit.

Helena ha jugat una mitja de 26 minuts amb 9 punts per partit, 3'6 rebots, 2'3 assistències, 2'4 recuperacions i 11'4 de valoració

Aquí podeu veure les estadístiques d'Helena Pueyo a l'Europeu

Enhorabona Helena!! 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook