728 x 90Nou curs d´àrbitres i oficials de taula (27/07/2018)

img

La Federació de Bàsquet de les Illes Balears posa en marxa a través del Comitè Balear d'Àrbitres un nou curs d'àrbitres i oficials de taula. Serà a Mallorca el proper mes de setembre. És un curs gratuït i per apuntar-se s'haurà d'omplir el formulari que trobareu al final d'aquesta notícia.

El primer dia serà de presentació del curs i hauran d'assistir totes les persones inscrites al edifici de Sa Riera a Palma (més endavant ja concretarem l'aula). Serà el dia 4 de setembre de 19:30 a 21:00

El curs d'àrbitres serà dimarts i dijous de 19:30 a 21:00. Són 16 sessions i pràctiques. Una vegada feta la presentació dia 4, el primer dia de classe serà dijous dia 6. 

En el cas del curs d'oficials de taula, són 5 sessions els dilluns, dimecres i divendres de 19:30 a 21:00. Una vegada feta la presentació dia 4, la primera classe serà dimecres dia 5.

És un curs que es realitzará a Mallorca i al llarg de la temporada es farà també un curs intensiu tant a Menorca com a les Pitiüses.

La inscripció és gratuita i el termini per apuntar-se acaba dia 3 de setembre. L'edat mínima per fer qualsevol dels dos cursos és 14 anys
Formulari d'inscripció

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook