728 x 90Nit màgica a Son Moix amb la #SelFEM (06/07/2018)

img

Son Moix va viure ahir vespre un gran partit de bàsquet entre Espanya i Japó. El combinat de Lucas Mondelo va notar que té menys rodatge que Japó però ho va suplir amb treball i empenta. Partit especial per a les dues balears, Alba Torrens i Nogaye Lo

Va començar el partit amb Laia Palau, Marta Xargay, Alba Torrens, Laura Nicholls i Laura Gil d'inici i des del principi es varen veure bones accions. Les ganes i l'esforç sempre estan garantits amb aquest equip sigui el que sigui el partit, també es varen donar diferents desajustaments davant un equip nipó molt més rodat i que feia de les transicions ràpides una de les seves majors armes. Aquí es varen mantenir en un primer quart elèctric (25-19) en el qual Alba Torrens es va notar que ‘jugava a casa’ amb 8 punts que al costat de Leo Rodríguez (8 punts), el seu primer relleu, varen ser les màximes anotadores de l'equip.

Japó va seguir amb la seva idea. Després d'un torneig a Àsia abans de venir a Palma, se'ls va notar més fresques de cames i el seu joc ràpid va obligar a l'esforç de l'equip. El seleccionador espanyol, que va igualar ahir a Manolo Coloma en partits disputats (99), demanava més verticalitat al seu equip. Vuit triples sumaven les asiàtiques abans d'arribar al descans que li permetia estar prop d'Espanya en el marcador però amb la Selecció sempre per davant (48-44).

Al tercer quart els triples i la intensitat rival varen seguir marcant el ritme del joc. Percentatges altíssims de tir a un bon partit en el qual Mondelo va poder provar diferents variants de defensa i, sobretot, va donar minuts a jugadores que s'estan jugant un lloc en l'equip final. Aquest rodatge de Japó els va posar per davant en la segona part i a Espanya li va costar igualar el xoc (76-76), ja al darrer quart. 

Marta Xargay, amb un triple, una recuperació, un contraatac i un gran treball durant tot el partit va posar a Espanya per davant novament i ja no deixarien la davantera amb la catalana com a estilet de l'equip.

Veure fotos del partit (Alberto Nevado - FEB)

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook