728 x 90Son Moix es prepara per dos dies de bàsquet amb la #SelFEM (05/07/2018)

img

Ja està tot preparat a Son Moix. A les 21:00 hores (dijous i divendres) la selecció espanyola disputarà dos partits amistosos contra Japó que serviran per preparar el mundial i posar punt final a la concentració de dues setmanes del combinat espanyol a Palma.

Amb un rival important com Japó, que serà un dels adversaris d'Espanya en la primera fase de la Copa del Món de Tenerife, Lucas Mondelo cercarà anar donant minuts a les jugadores que hauran de guanyar-se un lloc a la llista definitiva per anar veient-les en acció a més d'anar consolidant l'estil de joc i rodant a la resta de l'equip.

Sense oblidar que serà un partit molt important per una de les estrelles de la Selecció, com és Alba Torrens, que podrà jugar per primera vegada amb Espanya a ca seva. Igual que ho serà per a la jove mallorquina Nogaye Lo qui ja ha rebut un premi participant durant aquests dies la concentració.

Durant tota l'horabaixa de dimecres es varen tancar els detalls i la feina amb els quasi 40 voluntaris que faran que tot surti a la perfecció. A més a més durant l'entrenament del dematí, el seleccionador Lucas Mondelo, va oferir un taller formatiu a tots els tècnics que varen presenciar la sessió de l'equip.

Aquí podeu accedir a les fotos de la darrera sessió a Son Moix
img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook