728 x 90Alba Torrens i Nogaye Lo convocades amb la selecció absoluta que jugarà a Palma (22/06/2018)

img

Les balears Alba Torrens i Nogaye Lo  han estat convocades amb la Selecció Espanyola Femenina per l'stage de preparació que es farà a Palma des del 26 al 6 de juliol amb dos partits contra Japó a Son Moix els dies 5 i 6. És una preselecció pel primer ‘stage’ que tindrà lloc a Palma després que l'equip es presenti aquest dilluns a Madrid. Amb la base dels darrers anys i amb la gradual incorporació de joves valors, les preseleccionades viatjaran el dimarts a Mallorca.

Convocatòria:

Laia Palau
 (Bourges), Silvia Domínguez (Perfumerías Avenida), Cristina Ouviña (Bourges); Anna Cruz (Dinamo Kursk), Marta Xargay (USK Praga), Queralt Casas (Landes); Alba Torrens (UMMC Ekaterinburg), Leonor Rodríguez (Wisla), Belén Arrojo (Snatt´s FSA), María Conde (Spar Citylift Girona); Beatriz Sánchez (StarCenter Uni Ferrol), María P. Araújo (Star Center Uni Ferrol), Tamara Abalde (Mann Filter); Laura Nicholls (P. Avenida), Laura Gil (P. Avenida) i Nogaye Lo (Cadi LaSeu).

El cos tècnic està format per Lucas Mondelo (seleccionador) César Rupérez, Isa Sánchez i Nacho Martínez com entrenadors ajudants, Jordi Aragonés com preparador físic, Carmen León com metgessa, Pilar Crespo i Juan Carlos Palacio com fisios i Susana Ferreras com a delegada. 

Foto: Alberto Nevado (FEB)

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook