728 x 90Totes les places cobertes al nou curs d'Iniciació a Mallorca

img

Aquest dilluns 18 de juny s'ha tancat la inscripció pel nou curs d'Iniciació programat entre el 9 de juliol i el 21 del mateix mes. Totes les places ja estan cobertes. Tot i així, ara s'obrirà una llista d'espera per si hi ha baixes. 

L'àrea de formació de la FBIB posa en marxa un curs d'Iniciació que es farà a Portol al CEIP Costa i Llobera (pavelló, pista exterior i aula). Començarà dilluns dia 9 de juliol i acabarà el 21 del mateix mes.

El nombre màxim d’alumnes serà de 29 i tendran prioritat els alumnes aportats pel club organitzador. Els i les alumnes hauran de tenir 16 anys o complir-los enguany. 

HORARI

Les classes i els exàmens es distribuiran dins les franges horàries següents: 9, 10, 11, 12, 13, 16, 17, 18, 19 i 20 de juliol: de 18:00 a 22:00h., i 14 i 21: de 09:00h. a 14:00h. El curs serà presencial amb una durada de 42 hores.

INSCRIPCIÓ

El termini d'inscripció comença en el moment de publicar-se la notícia i acaba en arribar al màxim d’alumnes. A partir d’aquest moment es crearà una llista d’espera respectant de forma rigorosa l’ordre d’inscripció.

Les persones interessades han d’escriure un correu electrònic a l’adreça formacio@fbib-basket.com  sol·licitant l’admissió i rebran la documentació necessària i el núm. de cc on han de fer l’ingrés. En arribar al màxim permès passaran a la llista d’espera per si hi hagués alguna baixa. NOMÉS S’ADMETRAN LES INSCRIPCIONS AUTORITZADES PER L’ÀREA DE FORMACIÓ A TRAVÉS DEL CORREU ELECTRÒNIC.

La matrícula és farà efectiva en el moment que ens envieu a formacio@fbib-basket.com el comprovant del pagament dels 175 euros i la documentació exigida degudament emplenada (fins dia 29 de juny).

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook