728 x 90Vols formar part de l'equip de voluntàries i voluntaris de la FBIB? (11/06/2018)

img

La Federació de Bàsquet de les Illes Balears posa en marxa a través de la Fundació FEBIB1935 una campanya de captació de voluntàries i voluntaris per participar als diferents esdeveniments organitzats per la FBIB.

El primer gran esdeveniment i el més immediat és l'stage de la Selecció Espanyola Femenina a Mallorca de final de mes i la primera setmana de juliol amb dos partits dia 5 i 6 a Son Moix contra Japó.

A més a més, durant tota la temporada es posen en marxa també diferents activitats com els Campus, el Programa de Detecció i Tecnificació de les Illes (PDTIB), els Campionats insulars i de Balears... diferents esdeveniments que necessiten de la teva aportació i ajuda. 

La relació entre l'equip de voluntàries i voluntaris amb la FBIB es regularà mitjançant la Llei 45/2015, de 14 d'octubre, de Voluntariat.

Totes les persones interessades en formar part de l'equip de voluntàries i voluntaris de la FBIB han d'omplir aquest formulari i rebreu més informació.

L'únic requisit és ser major de 14 anys. En cas de ser menor d'edat s'haurà de signar una autorització paterna/materna que s'enviarà a la persona interessada. 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook