728 x 90Comença el compte enrere per gaudir de la selecció espanyola (08/06/2018)

img

El president de la Federació Espanyola de Bàsquet, Jorge Garbajosa i la jugadora internacional, Alba Torrens, han presentat avui dematí l'stage i els dos partits que la selecció espanyola femenina absoluta disputarà a Mallorca els dies 5 i 6 de juliol. 

Els partits de la Selecció Femenina s'engloben dins de l'acord entre la Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern i la Federació Espanyola de Bàsquet, pel qual les campiones d'Europa es concentraran a Palma on, a més dels partits, prepararà la Copa del Món Femenina des del 25 de juny al 7 de juliol.

En la presentació ha estat present la consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur que s'ha mostrat especialment orgullosa per tenir “a una selecció que ha guanyat medalles en campionats internacionals des de 2011, destacant la medalla de plata del Mundial 2014, la plata olímpica de Río 2016 i l'or de l'Eurobasket 2017, la qual cosa la converteix en la número 1 d'Europa i 2 del món.”

La jugadora internacional Alba Torrens, natural de Binissalem, ha assenyalat que “són emocions molt grans, tinc molta il·lusió per la concentració i per aquests dos partits que jugarem a Palma. Esper que siguin una festa dins i fora de la pista".

Per la seva banda, el president de la FBIB, Juanjo Talens, ha explicat que "avui és un dia de festa" i ha agraït tant al Govern com a la FEB tot l'esforç que han fet per aconseguir que la selecció pugui jugar a les Illes. També ha fet extensible l'agraïment a l'Ajuntament de Palma per la seva col.laboració enguany i a l'Ajuntament d'Inca ja que l'any passat també es va posar a disposició de la FBIB per acollir una concentració o partit de la selecció absoluta. "A Mallorca hi ha moltes ganes de bàsquet i moltes ganes d'Alba Torrens" ha dit Talens.

Finalment, el president de la FEB Jorge Garbajosa ha anunciat que vol donar més suport al bàsquet en Balears “ja que jugadors com Alba Torrens, Rudy Fernández o Sergio Llull ho mereixen.” A més, ha apuntat que “volem que el bàsquet femení sigui un estendard de tot el moviment feminista que hi ha actualment”.

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook