728 x 90Son Moix acull aquest dissabte la cloenda de les Escoles Municipals (25/05/2018)

img

L'Institut Municipal de l'Esport ha organitzat per aquest dissabte la cloenda de les Escoles Municipals. La Federació de Bàsquet de les Illes Balears s'encarrega d'impulsar la modalitat del bàsquet on participen 9 escoles públiques de Palma. En total participen gairebé 130 nins i nines d'entre 6 i 12 anys.
 
La jornada tindrà lloc a les pistes exteriors de Son Moix de 9:00 a 11:00. Allà estiran els entrenadors Raúl Benito, Pedro Martínez, Cristian Gozalo i Carlos Llinàs. A més d'ells, també han participat a les Escoles Municipals durant la temporada Miquel González, Carlos Herrera, Víctor Alcolea i Marta Ros.

Les escoles on durant aquest curs hem estat presents són:

- CEIP Sa Graduada

- CEIP Santa Isabel

- CEIP de Pràctiques

- CEIP Son Rullan

- CEIP Jafudà Cresques

- CEIP Son Canals

- CEIP Can Pastilla

-  CEIP Miquel Porcel

FESTA A SON MOIX

A hores d'ara, 3.140 infants d'edats compreses entre els 4 i els 15 anys estan inscrits a les escoles municipals que organitza l'Institut Municipal de l'Esport. Els seus objectius se centren a promocionar les diferents disciplines esportives, introduir valors mitjançant l'esport i fomentar la iniciació a les diferents modalitats com a instrument d'hàbits saludables. Amb aquest esdeveniment es posaran en valor l'aprenentatge lúdic, la participació i la motivació dels infants durant el curs escolar, en línia amb l'impuls a l'esport base que desenvolupa l'IME.

Cal recordar que les escoles d'exteriors, els pavellons i els col·legis finalitzen dia 31 de maig i, les escoles municipals dels poliesportius municipals, Son Moix, Rudy Fernández, Xavi Torres i Germans Escales, dia 30 de juny.

Activitats participatives i III Jornada d'Esport Inclusiu

La III Jornada d'Esport Inclusiu, dirigida per Discaesports, tindrà lloc a la façana del Palau Municipal d'Esports Son Moix el dia 26 de maig de 9 a 13.30 h. S'hi desenvoluparan activitats obertes per a totes les edats amb l'objectiu de promocionar l'esport inclusiu i d'impulsar l'esport adaptat.

Entre d'altres activitats ludicoesportives, els infants podran conèixer nous esports com el hoquei sobre herba i gaudir de les diferents activitats obertes, que enguany com a novetat inclouen esports de patins i equilibri a la zona de l'skate, així com els castells inflables i un rocòdrom, que estaran a disposició de tots els nins i nines.

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook