728 x 90Cap de setmana carregat de campionats i fases finals (17/05/2018)

  • img
  • img
  • img
  • img
  • img

Aquest cap de setmana ens esperen 3 dies de molta emoció i molt de bàsquet a totes les Illes. Arriben els moments decisius a moltes competicions. En concret, aquests dies tindrem el Campionat de Balears Infantil que es disputarà a Formentera amb la retransmissió per Fibwi d'un partit masculí i un altre femení.

A més a més a Mallorca es disputarà el Campionat de Balears de 1ª Autonòmica Masculina i a Menorca el de 1ª Absoluta Femenina. Sense oblidar que també a Menorca es disputa la Fase Final d'ascens a Leb Plata.

1ª ABSOLUTA FEMENINA

Final Four entre Alcázar, Binissalem, Cide i Palau de Congressos - Pulsar. Tota la fase final es disputa el mateix dissabte amb les semifinals el dematí i la final i el partit pel tercer i quart lloc l'horabaixa. El pavelló Padre Petrus - Sínia Costabella a Maó acollirà aquest campionat. 

1ª AUTONÒMICA MASCULINA

El Pavelló Municipal de Son Cotoner acull aquesta fase final on els locals, Son Cotoner juntament amb l'Alcázar, Jovent Alaior i Bàsquet Pla lluitaran per aconseguir el Campionat de Balears. És en format Final Four. Dissabte es disputaran les semifinals i diumenge el partit pel tercer i quart lloc i la final.

CAMPIONAT DE BALEARS INFANTIL

Formentera es convertirà aquest cap de setmana en l'illa del bàsquet a la categoria infantil. 8 equips, entre masculins i femenins, jugaran per primera vegada a Formentera un Campionat de Balears. Divendres horabaixa comencen els primers partits de la primera jornada. Al quadre masculí La Salle Palma, Sant Lluís, Sa Real i Bàsquet Nord jugaran per aconseguir el títol i la classificació per disputar el Campionat d'Espanya. Al quadre femení, seran La Salle Palma, Sa Real, Zona 5 i Alcázar

A més a més un partit femení (La Salle Palma - Alcázar) i un masculí (Bàquet Nord - Sant Lluís) de la segona jornada es podrà seguir en directe al canal de Youtube de la Federació amb la retransmissió en directe de Fibwi.

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook