728 x 90Darrera sessió del PDTIB Transfer Class a Menorca (25/04/2018)

img

Menorca posarà aquest diumenge punt final al PDTIB Transfer Class d'aquesta temporada amb una darrera sessió que serà diferent a la resta.

Quasi 120 nins i nines mini i infantils gaudiran d'una jornada especial que servirà per posar punt final al programa d'enguany. Per això s'ha preparat una sessió diferent amb partits i concursos de tir i triples entre tots els assistents.

Horaris i llocs d'entrenament

Mini Femení - 16:00 a 17:30 al Pavelló Padre Petrus Sínia Costabella (Maó)

Mini Masculí - 17:00 a 18:30 a l'IES Miquel Guàrdia (Alaior)

Infantil Masculí 2 - 17:00 a 18:30 al Poliesportiu Municipal d'Es Castell

Infantil Femení 2 - 18:30 a 20:00 al Poliesportiu Municipal d'Es Castell


CLOENDA A MALLORCA I PITIÜSES


Les tres comarques de Mallorca i la de les Pitiüses posaren diumenge passat punt final a la temporada d'enguany del PDTIB Transfer Class amb una sessió diferent amb partits combinats entre els nins i nines a més de concurs de tir i triples. En acabar es va entregar un diploma acreditatiu de la participació de cada nin i nina al programa d'enguany. El director general de Transfer Class, Jaume Pizà, va assistir a la cloenda del PDTIB. Aquest cap de setmana es farà la cloenda a Menorca.

Aquí podeu veure fotos de les cloendes

Quasi 600 nins i nines de la categoria mini i infantil han participat enguany a les diferents sessions del Programa de Detecció i Tecnificació de les Illes Balears. Han estat quasi un centenar de convocatòries entre les sessions fetes a cada una de les comarques. 

Des d'aquí agraïm el suport i l'aposta feta per part de Transfer Class pel PDTIB. Un programa que la pròxima temporada es tornarà a posar en marxa amb molta més força. També agraïm la confiança i dedicació de les famílies diumenge rere diumenge

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook