728 x 90Arriba el 'Bàsquet Platja' a les Illes (13/04/2018)

img

Des de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears vos convidam a participar a tots els jugadors i jugadores dels vostres equips al primer torneig de Beach Basket que es durà a terme a la Platja de Palma dissabte 28 d’abril organitzat per MALLORCA RUGBY EVENTS.

El torneig es farà a l’HM Beach Games en un ambient multiesportiu on a més s’hi realitzarà competició d’handbol, vòlei i rugbi en les corresponents modalitats de platja amb equips nacionals i internacionals que, juntament amb activitats d’animació complementaries asseguren un bon ambient de promoció de l’esport i de diversió a la platja.

La modalitat de Beach Basket arriba amb força a les illes i no vos podeu perdre aquesta nova modalitat que es repetirà en diferents esdeveniments durant l’estiu i que ja ha triomfat en altres zones com Gran Canaria.

El torneig acull totes les categories durant els diferents dies, en que les categories Mini i Infantil competiran en equips masculins, femenins i mixts en una categoria de competició única per cada grup d’edat.

La competició Cadet, serà categoria mixta únicament, generant vincles entre els jugadors i jugadores.

La competició de les categories Junior i Sènior es farà en grups masculins, femenins i mixtes. Els jugadors/es poden formar un equip masculí o femení i alhora un de mixt amb el mateix pagament d’una única inscripció.A més, tots els participants i acompanyants podran gaudir de totes les activitats que es realitzaran durant els dies del torneig a la platja i podran inscriure’s al sopar i festa oficial del torneig.

Vos esperem a tots els jugadors per gaudir d’un torneig i competir d’una manera diferent, lúdicament i aprenent aquesta nova modalitat d’un bàsquet que no deixa de créixer a les illes.

A més a més es farà un clínic dirigit als àrbitres de la FBIB (inscripció gratuïta) sobre el "Bàsquet Platja". Ho impartiran àrbitres de la Federació Canària de Bàsquet. Aquest són els horaris:

Divendres 27 d'abril

Part teòrica: 16:00 - 17:00

Dissabte 28 d'abril

Part teòrica: 10:00 - 11:00

Part pràctica: Partits Júnior/ Sènior (11:00 - 14:00 // 15:00 - 18:00)

Per a més informació i/o inscripcions podeu consultar la web:

http://mallorcarugbyevents.com/

També podeu escriure al correu: inscripcionbeachgames@gmail.com

ORGANITZA: Mallorca Rugby Events

COL.LABORA: Federació de Bàsquet de les Illes Balears

 

Informació per inscriure's [1545 KB] [Descarregar]


Regles i normativa de competició (Resum) [294 KB] [Descarregar]


Regles i normativa de competició [1283 KB] [Descarregar]img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook