728 x 90Balears és d'Especial (28/03/2018)

img

Jornada exitosa de les seleccions balears mini al Campionat d'Espanya. La primera bona notícia de la jornada arribava amb el combinat masculí que es varen imposar a Galícia a un partit molt igualat i aconseguiren la permanència a Especial. Després va arribar el torn de les nines. L'equip femení va jugar un molt bon encontre per superar a La Rioja i aconseguir l'ascens a la màxima categoria. Avui a les 11:00 jugaran la final de Preferent contra Euskadi. 

Aquí podeu veure algunes de les fotos fetes per la FEB

Mini Masculí

Galícia - Illes Balears (72-83)

Els nirvis i el bon joc del rival al primer quart varen fer que els balears tinguessin que remuntar el marcador 13-9 inicial. Ja al segon període, es varen deixar a una banda els nirvis i amb una bona defensa, control del rebot i sortida en contraatac es va anar agafant una avantatge per arribar al descans 32-43. Durant la segona part es varen alterna parcials favorables als dos equips però Balears allargava la distància fins als 18 punts al 5è període. Tot i això, Galícia retallà en l'ultim temps fins als 6 punts gràcies a l'encert exterior. En els darrers minuts el control del rebot ofensiu va donar la victòria als illencs i la permanència a Especial.

Mini Femení

Balears - La Rioja (95-55)

Victòria fruit de la feina en equip. Totes les nines han sumat i aportat tant en atac com en defensa. La intensitat i el sacrifici des del primer minut fins el darrer varen permetre un bon joc col.lectiu amb una gran encert. D'aquesta manera es va aconseguir l'ascens a Especial. 

 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook