728 x 90Dimarts decisiu per a les seleccions balears (27/03/2018)

img

Arriba la jornada decisiva per a les seleccions balears mini. Aquests dimarts ambdós combinats lluitaran per jugar l'any que ve al grup Especial. La selecció masculina jugarà per la permanència a les 9:30 contra Galícia i la femenina a les 15:30 contra La Rioja per aconseguir l'ascens. Ahir els dos equips varen tancar la fase de grups amb dues victories i una derrota.

Aquí podeu veure algunes de les fotos fetes per la FEB

Mini Masculí 

Catalunya - Illes Balears (90-72)

Partit molt disputat on l'equip balear va demostrar molt de caràcter i va mantenir un nivell de concentració elevat des de l'inici fins el final. Es va desplegar un bon joc però no va ser suficient. El rival va estar molt més encertat en les situacions d'1c1 i de joc sense pilota. 

Mini Femení

Ceuta - Illes Balears (22-74)

Partit amb dos moments molt diferenciats; a la primera part les jugadores anaven a mig gas, poca agressivitat en defensa i poca verticalitat cap a cistella. A la segona part varen augmentar el ritme, anotant cistelles fàcils en contraatac i amb molt encert des de la línia de 3 punts, el que va permetre augmentar la diferència en el marcador a favor de les balears.

Balears - Melilla (58-7)

Les jugadores varen estar molt intenses en defensa el que va permetre cistelles fàcils en contraatac i superioritats ofensives. Totes les jugadores participaren en atac, jugant en equip i amb encert des de l'exterior. 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook