728 x 90Projecte de recuperació documental de la història del bàsquet balear (14/03/2018)

img

La Fundació FEBIB 1935 activarà durant el 2018 una iniciativa consistent en investigar, recuperar, recopilar i difondre la Història del Bàsquet Balear mitjançant la col.laboració d'institucions, organitzacions, clubs i particulars que estiguin interessats en aquesta engrescadora tasca. Especialment, si es refereixen al període 1935-1985. El coordinador de tota aquesta feina és Toni García. 

Les línies de treball plantejades són:

- L'organització del fons i col.leccions documentals actuals de la FBIB i la millora del seu tractament.

- La digitalització del fons i les col.leccions documentals que estiguin prèviament organitzades i descrites en una base de dades.

- Treballs de descripció de fons i col.leccions documentals, o qualsevol expressió gràfica, material, sonora o en imatge que no es puguin digitalitzar.

- Divulgació d'esdeveniments, fets, situacions, episodis, anècdotes d'interès relacionades amb la història del bàsquet balear mitjançant les xarxes socials, publicacions, circulars, exposicions des de la pròpia Fundació i/ o FBIB o mitjançant la demanda d'institucions, organitzacions, clubs de bàsquet, etc.

- Desenvolupar un treball d'història oral amb persones significatives de la història del bàsquet balear.

Vos animam a col.laborar amb el què considereu interesant per aquesta iniciativa. Tot el material que considereu que pot servir, el podeu fer arribar a fonsfebib@febib1935.com

Gràcies per la vostra col.laboració !!
 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook