728 x 90Neus Mestre i José Miguel Reigal, els àrbitres de la FBIB al Campionat d'Espanya Mini (05/03/2018)

img

Els àrbitres de la FBIB, Neus Mestre i José Miguel Reigal, participaran al Campionat d'Espanya Mini que es disputarà a Cadis. Ambdós debuten un torneig d'aquestes característiques.

Neus Mestre arbitrarà el seu primer partit dissabte dia 24 a les 17:30. És un encontre entre Castella i Lleó contra Galícia de la categoria Especial Masculí. Diumenge dia 25, a les 9:30, estirà al partit de Preferent Femení entre Múrcia i Extremadura. Ja dilluns, darrera jornada de la fase de grups, Mestre arbitarà un partit de Preferent Masculí entre La Rioja i Ceuta. 

Per la seva banda, Jose Miguel Reigal, s'estrenarà dia 24 a un partit d'Especial Masculí entre Madrid i Múrcia (17:30). Diumenge a les 9:30 arbitrarà un Ceuta - Melilla de Preferent Femení i dilluns dia 26 té dos partits. El dematí a les 9:30 un Galícia - Cantàbria d'Especial Femení i a les 15:30 un Andalusia - Galícia d'Especial Masculí.

Des d'aquí desitjam molta sort a na Neus Mestre i en José Miguel Reigal i els donam l'enhorabona per aquest reconeixement que suposa anar a un Campionat d'Espanya. Reconeixement que es fa extensiu també a tot l'estament arbitral balear

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook