728 x 90Pont de les Illes carregat d'activitats de 'Generació Rookie AXA' (28/02/2018)

img

El programa Generació Rookie AXA torna aquest pont amb diferents activitats aprofitant la concentració de les seleccions balears mini i un clínic organitzat per la SCD Hispània.

Dijous dia 1 al Pavelló Vivero-Hispània, la SCD Hispània ha organitzat un clínic amb en Toni Carrillo i Bàrbara Llull on participaran els dos grups (masculí i femení) de la Generació Rookie AXA 2007 Mallorca. La sessió dirigida per Toni Carrillo és sobre "La incertesa en el disseny de les tasques de l'entrenament" i "Metodologia defensiva al minibàsquet". Per la seva banda, Bàrbara Llull, treballarà sobre "Detecció i millores de les habilitats motrius bàsiques".

A més a més les generacions 2005 (masculí i femení) Mallorca disputaran divendres horabaixa i diumenge dematí un partit contra les seleccions balears mini que estan concentrades a Llucmajor preparant el Campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques. 

Generació Rookie AXA
 és un projecte que compta amb el patrocini de l'agència d'assegurances "Alfonso Piña Agencia de Seguros" i que a més de les sessions d'entrenament inclou la participació dels combinats a diferents tornejos al llarg de la temporada. 

El programa consta de 54 sessions en total amb la participació a 6 tornejos. Va dirigit a 20 nins i nines a cada una de les categories i illes el que suposa que un total de 360 nins i nines passaran per aquest programa.

Aprofitam per recordar-vos que tota la gent interessada en contractar els serveis d'AXA i arribin a l'oficina "Alfonso Piña Agencia de Seguros" (C/Bisbe Maura 34) rebrà un tractament preferencial pel que fa als preus, cobertures i descomptes importants. És fa feina amb tot tipus d'assegurances. Aquí teniu més informació.

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook