728 x 90Les seleccions mini es concentren aquest pont per preparar el Campionat d'Espanya (28/02/2018)

img

Aprofitant el pont d'aquest cap de setmana les dues seleccions balears mini es tornen a concentrar a Mallorca per continuar preparant el Campionat d'Espanya. Són 4 dies de molta feina amb 7 sessions que serviran per seguir amb la preparació amb els grups de 12 jugadores i jugadors ja definits. Tots els entrenaments es faran a Llucmajor excepte divendres dematí que serà a Campos. A més a més durant aquest concentració es jugaran dos partits contra els combinats de Generació Rookie 2005 Mallorca

DEFINITS ELS GRUPS DEL CAMPIONAT D'ESPANYA

Les seleccions balears mini ja coneixen els seus rivals del Campionat d'Espanya que es disputarà del 24 al 28 de març a Cadis.

La selecció masculina competirà al Grup Especial i debutarà dissabte dia 24 a les 9:30 contra Canàries. Per la seva banda, el combinat femení lluitarà per aconseguir l'ascens a Grup Especial i el seu primer partit serà també dissabte dia 24 però a les 15:30 contra Extremadura.

Partits selecció masculina:

Dissabte 24

09:30 - Illes Balears vs Canàries
17:30 - Comunitat Valenciana vs Illes Balears

Diumenge 25

19:30 - Illes Balears vs Aragó

Dilluns 26

15:30 - Catalunya vs Illes Balears

Partits selecció femenina:

Dissabte 24

15:30 - Extremadura vs Illes Balears

Diumenge 25

17:30 - Illes Balears vs Múrcia 

Dilluns 26

11:30 - Ceuta vs Illes Balears

19:30 - Illes Balears vs Melilla


Aquí teniu el calendari complet de tot el campionat

Aquí podeu consultar la llista definitiva de les seleccions

OFERTA PER A ACOMPANYANTS

B The travel Brand (Molinar - Portixol), agència de viatge oficial de la Federació de bàsquet de les Illes Balears té una oferta especial per a totes les persones que vulguin anar al Campionat d'Espanya:

Vol d'anada i tornada des de Palma + Hotel Salymar (allotjament i berenar) + trasllats des de l'aeroport a l'hotel + camiseta oficial de regal: 480 euros per persona.

Totes les persones interessades poden fer les seves reserves i demanar més informació a B The Travel Brand (Molinar - Portixol) C/ Llucmajor, 63 (Palma). Telèfon: 653 972 874.

També ho podeu fer per correu electrònic a g.palmer@bthetravelbrand.com (Gabriel Palmer). 

Aquí teniu més informació de la oferta de l'agència de viatges oficial de la FBIB

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook