728 x 90Jornada de treball de la Generació Rookie AXA 2005 Mallorca (26/02/2018)

  • img
  • img
  • img

Aquest diumenge va ser un dia de feina tant per les jugadores com pels jugadors de la Generació Rookie Axa 2005 de Mallorca. Tant a Esporles (femení) com a Llucmajor (masculí) els responsables tècnics de cada una de les generacions varen poder fer una sessió de treball i seguiment amb cada un dels grups. És una trobada on s'aprofita per veure l'evolució de cada un dels jugadors i/o jugadores

Tant el Víctor Alcolea (responsable del grup masculí) com en March Estelrich (responsable del grup femení) varen quedar molt satisfets per la feina feina pels nins i nines.

Generació Rookie AXA és un projecte que compta amb el patrocini de l'agència d'assegurances "Alfonso Piña Agencia de Seguros" i que a més de les sessions d'entrenament inclou la participació dels combinats a diferents tornejos al llarg de la temporada. 

El programa consta de 54 sessions en total amb la participació a 6 tornejos. Va dirigit a 20 nins i nines a cada una de les categories i illes el que suposa que un total de 360 nins i nines passaran per aquest programa.

Aprofitam per recordar-vos que tota la gent interessada en contractar els serveis d'AXA i arribin a l'oficina "Alfonso Piña Agencia de Seguros" (C/Bisbe Maura 34) rebrà un tractament preferencial pel que fa als preus, cobertures i descomptes importants. És fa feina amb tot tipus d'assegurances. Aquí teniu més informació.
img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook