728 x 90Construcciones Edbaser es proclama campió del Trofeo Hermanas Rullán (04/02/2018)

img

Construcciones Edbaser CB Andratx s'ha proclamat avui campió del Trofeo Hermanas Rullán després de guanyar 67-43 al CTEIB a una edició especial del trofeu ja que enguany ha celebrat el seu 50 aniversari. Ha estat un partit que Construcciones Edbaser ha dominat en tot moment i sempre ha anat per davant al marcador. Tot i això, el CTEIB ha venut molt cara la seva derrota i no ha deixat de competir en cap moment.

La jugadora del Construcciones Edbaser, Nina Djokovic ha estat la MVP del partit amb 10 punts, 15 rebots, 1 assistència, 3 recuperacions i 24 de valoració. La màxima anotadora de partit ha estat Clara Riera amb 22 punts. (Aquí teniu totes les estadístiques).

Per primera vegada a una competició organitzada per la FBIB s'han pogut seguir en directe les estadístiques del partit gràcies a l'empresa NBN23 que ha estat oferint minut a minut totes les dades de l'encontre. 

Una vegada que ha finalitzat l'encontre, la família Rullán ha estat l'encarregada d'entregar els trofeus i medalles a les jugadores. La dona de Bartomeu Rullán, Magdalena Coll juntament amb les seves filles, Paquita Rullán Coll, Mª Magdalena Rullán Coll, Antònia Rullán Coll, Maria Rullán Coll,  Bàrbara Rullán Coll, les seves nétes, Magdalena Malco, Carolina Malco, Magdalena Almendro, Maria del Mar Almendro i les besnétes Zaida García i Judith Jiménez han representat a la família Rullán Coll entregant els trofeus i les medalles. Quatre generacions presents al 50 aniversari d'un dels trofeus més antics del bàsquet a tota Espanya.

D'altra banda, per part de la FBIB, el president, Juanjo Talens, ha entregat a la dona de Bartomeu Rullan un quadre amb el póster commemoratiu d'aquesta edició tan especial. (Veure fotos de l'entrega de trofeus)

ALL STAR+40

Abans de la final del Trofeo Hermanas Rullán s'ha disputat un partit dels combinats +40 del Joventut Llucmajor, SCD Hispania i Jovent. Ha estat una bona ocasió per reunir a un encontre diferents jugadores que durant tota la temporada estan disputant diferents partits amistosos a més d'entrenar als seus diferents clubs. 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook