728 x 90La FBIB ret homenatge a Tomeu Ferragut i Joan Barceló (Vídeo) (28/01/2018)

img

La Federació de Bàsquet de les Illes Balears ha retut homenatge a Joan Barceló i Tomeu Ferragut, dues persones que ens varen deixar fa uns mesos però que han estat una part molt important per aquest esport i també per aquesta categoria de minibàsquet. Amics i persones properes a cada un d'ells varen entregar als familiars una placa com a mostra de reconeixement a la seva dedicació al bàsquet i també per la feina que varen fer en el seu moment a la Federació de Bàsquet de les Illes Balears.

Per part d'en Tomeu Ferragut varen assistir la seva vídua, Maria Teresa Planells, la seva filla, Katia Ferragut, les netes Silvia Ferragut, Mar Ferragut i Núria Rayo i la seva nora, Sonia Riera. Varen entregar la placa Xavi Sastre, Lali Casali, Biel Torres i Tià Parets.
Per part d'en Joan Barceló, assistiren la seva vídua Glòria Lladó i la seva germana Paula Barceló. Varen entregar la placa, Guillem Boscana, Berto García i Pere Miralles. 

Va ser un acte molt emotiu que va començar amb un parlament del president de la FBIB, Juanjo Talens que va precedir a les paraules del responsable de Formació de la Federació, Toni Aulí, que ha compartit molts moments amb cada un d'ells i va xerrar sobre la seva experiència i relació tant amb en Joan Barceló com en Tomeu Ferragut. Va recordar experiències conjuntes i maneres de veure un esport que els apassionava. 

Una vegada es varen entregar les plaques als familiars, es va projectar un vídeo amb imatges d'en Joan Barceló i Tomeu Ferragut. El punt final a la jornada el va posar una ovació tancada d'un pavelló ple que va mostrar el seu agraïment a dues persones que varen fer molt pel bàsquet balear. img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook