728 x 90Sergio Scariolo, protagonista a la segona jornada del II Torneig Trasmediterranea Illes de Bàsquet (28/01/2018)

img

Jornada molt intensa i amb molt de bàsquet aquest dissabte a Llucmajor. El II Torneig Trasmediterranea Illes de Bàsquet ha tingut avui una visita molt especial com és la del seleccionador nacional Sergio Scariolo que ha participat en primera persona en moltes de les activitats com el clínic d'Àngel Cepeda, la reunió de directors esportius a més de estar present a diferents partits dels combinats insular.

Durant la jornada del dematí, a més dels encontres entre els diferents combinats insulars, s'ha duit a terme també el Taller de Risobasket amb Antoni Fontcuberta i la primera fase de la competició de 3x3, concurs de tir i concurs d'habilitats. Mentrestant, al Claustre de Sant Bonaventura el Director Esportiu de la FBIB, Juanan Serra i el president del Comitè d'Entrenadors, Martí Vives, s'han reunit amb els directors tècnics dels clubs repassant aquesta primera parte de la temporada.

Ja l'horabaixa Ángel Cepeda ha realitzat el seu clínic sobre "Tecnificació a minibàsquet". A un pavelló ple, l'entrenador de Valencia Basket ha donat una master class sobre conceptes bàsics que s'han de treballar a aquesta categoria.

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook