728 x 90Arriba el II Torneig Trasmediterranea Illes de Bàsquet (10/01/2018)

img

La festa del minibàsquet balear arriba un any més amb el II Torneig Trasmediterranea Illes de Bàsquet que tindrà lloc els dies 27 i 28 de gener a Llucmajor. És un cap de setmana on els i les protagonistes són les nines i els nins minis de tot l'arxipèlag. Després de la bona resposta de la primera edició que es va organitzar a Pollença, enguany torna amb novetats i més activitats. 

El president de la FBIB, Juanjo Talens i Antonio Mercant, responsable de Relacions Institucionals a Balears de la naviera, han presentat avui aquest esdeveniment.

El II Torneig Trasmediterranea Illes de Bàsquet el disputaran combinats de minibàsquet de Mallorca, Menorca i Pitiüses tant a la categoria masculina com femenina. En total són 100 nins i nines de més de 40 clubs de tot l'arxipèlag que gaudiran d'un cap de setmana ple de bàsquet i activitats paral·leles.

A més dels partits entre els combinats de cada una de les Illes, s'han organitzat també diferents activitats:

TAULA RODONA

Taula rodona "La diversió en l'aprenentatge":

L'ex jugador internacional de bàsquet, Fernando Romay, Toni Fontcuberta (Risofonku) i Víctor Eguriase Uwagba parlaran sobre la importància de que els nins i nines aprenguin divertint-se. El moderador serà Antoni Muñoz, president del Col.legi Oficial de Llicenciats en Educació Física i l'Esport de les Illes Balears.

Serà divendres dia 26 a les 19:00 hores al Claustre de Sant Bonaventura de Llucmajor (Carrer Fra Joan Garau, 2).

És una activitat gratuïta i sense inscripció prèvia. Totes les persones interessades poden anar al Claustre a partir de les 18:30. 

COMPETICIONS

3x3 Minibàsquet

A més del torneig entre els combinats de les Illes, s'ha organitzat un 3x3 de minibàsquet dirigit a tots els nins i totes les nines que tenen fitxa federativa i que no estiguin seleccionats als combinats. Serà dissabte i diumenge dematí. Aquesta activitat té un cost de 20€ per equip. 

Per formalitzar la inscripció s'ha de fer l'ingrés corresponent a: ES37 0487 2019 3920 0000 5524 i adjuntar el justificant de pagament al següent formulari:

Formulari d'inscripció al 3x3

Concurs d'habilitats i concurs de tir

És una activitat dirigida a tots els nins i nines que disputen el 3x3. Durant el dematí del dissabte es disputaran les fases prèvies i diumenge dematí les finals. Participaran tots els nins i nines que s'han inscrit al 3x3. També es podran apuntar al pavelló aquells nins i nines en edat de Minibàsquet i que no participin al Torneig 3x3.

Els nins i nines que s'han inscrit al 3x3 hauran de designar dos jugadors/es que participin al concurs de tir i dos que ho facin al concurs d'habilitats. 

FORMACIÓ

Clínic Ángel Cepeda

Dissabte a les 16:00, al Pavelló de Llucmajor, s'ha organitzat un clínic amb l'entrenador Ángel Cepeda sobre "Tecnificiació a Minibàsquet". El preu és 10 euros. És una activitat que donarà dos crèdits formatius i si es presenta un treball posterior, són 4 crèdits formatius

Taller de risoteràpia

L'entrenador Toni Fontcuberta ha creat la modalitat de "Risobasket". Una manera diferent d'entendre el nostre esport on s'aplica la risoteràpia. És una activitat dirigida als jugadors, jugadores, pares i mares a més de qualsevol tècnic que estigui interessat. En aquest cas, els entrenadors i entrenadores hauran de pagar 10 euros i serà una activitat que els donarà dos crèdits formatius i si es presenta un treball posterior, seran 4 crèdits. Serà a les 11:15 al Pavelló de Llucmajor

El preu per a tots els entrenadors o entrenadores que vulguin fer les dues activitats (Clínic Ángel Cepeda i Taller de Risoteràpia) és de 15 euros.

Per formalitzar la inscripció s'ha de fer l'ingrés corresponent a: ES37 0487 2019 3920 0000 5524 i adjuntar el justificant de pagament al següent formulari:

Formulari d'inscripció a les activitats de formació

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook