728 x 90Primera jornada de Campionat d'Espanya amb diferents sensacions (03/01/2018)

img

Primera jornada molt intensa la que hem pogut viure al Campionat d'Espanya KDTINF2018 amb 8 partits de les diferents seleccions balear. Ha estat un dia amb sensacions molt diferents. Hi ha hagut de molt bones tot i la derrota i no tant bones per no haver competit tal com estava previst. Tot i això, demà ens espera una nova jornada també molt interessant. (Foto: FCBQ)
INFANTIL FEMENÍ

El combinat dirigit per Javier Quiñonero s'ha estrenat contra Canàries. Partit molt igualat i que s'ha lluitat en tot moment però on hem tingut problemes per atacar la zona plantejada pel rival i també un mal balanç defensiu que ha permès a Canàries agafar 13 puns de diferència que no hem pogut recuperar. FInalment hem caigut (62-75).

Estadística del partit Illes Balears - Canàries (Infantil Femení)

El segon partit de la selecció Infantil Femenina ha estat contra Aragó. Aquí sí que hem anat sempre per davant al marcador i una molt bona intensitat defensiva ens ha permès mantenir la iniciativa en tot moment tot i que hi ha hagut moments on el rival retallava diferències. Tot i això, hem pogut recuperar el nivell defensiu i mantenir-lo fins el final del partit. Hem aconseguit la primera victòria (53-65) i molt important per a les nostres aspiracions. Demà ens toca descansar i agafar forces per divendres que tenim dos partits molt importants contra Extremadura i Andalusia. 

Estadística del partit Aragó - Illes Balears (Infantil Femení)

INFANTIL MASCULÍ

Partit molt complicat per iniciar el Campionat d'Espanya ja que ens hem enfrontat a la selecció que gairebé amb tota seguretat es proclamarà campiona: Madrid. És un rival molt superior físicament i que no ens ha deixat quasi cap opció des de l'inici. El primer quart ha acabat 13-32 i al descans el marcardor ja era de 22-55. Tot i això, els jugadors han seguit lluitant i plantant cara a un rival que, com ja hem dit, és molt superior. Al final, 42-93. 

Estadística del partit Illes Balears - Madrid (Infantil Masculí)

Les sensacions l'horabaixa contra Canàries han estat molt diferents tot i la derrota. Al igual que hem fet durant el dematí hem lluitat fins el darrer segon. Un primer quart molt dolent (35-17) ens ha fet anar per darrera sempre al marcador però sense baixar els braços. Hem competit a un bon nivell els tres darrers parcials posant en problemes a una selecció que té a dos nins a la selecció espanyola. El darrer quart l'hem guanyat 11-22 el que demostra que la lluita ha estat fins el darrer segon i recuperant molt bones sensacions. De fet, així ho ha vist també l'afició que ens ha acomiadat d'aquest manera. Així és molt més fàcil jugar. Moltes gràcies afició!! 

Estadística del partit Illes Balears - Canàries (Infantil Masculí)CADET MASCULÍ

La selecció dirigida per Jaume Artigues ha iniciat el seu Campionat d'Espanya contra Catalunya. Un equip molt competitiu però que ha hagut de donar-ho tot per aconseguir la victòria (73-92). D'inici, la selecció catalana ha sortit d'una manera molt intensa i amb les idees molt clares (14-25) tot i això, els nostres han competit a un nivell molt alt els tres quarts següents. Al final, però, s'ha imposat el físic dels catalans i el seu ritme de joc. Cal destacar el gran esforç col.lectiu dels balears que han lluitat durant tot el partit.

Estadística del partit Illes Balears - Catalunya (Cadet Masculí)

El segon partit contra Andalusia (95-55) ha tingut dues parts molt diferenciades. La primera ha estat molt més igualada jugant durant molts de minuts cara a cara amb una de les grans seleccions del Campionat. De fet, hem arribat al descans (38-28). A la segona part, la diferència física s'ha fet notar. El ritme imposat pel rival no ha tingut la reacció esperada per part del nostre equip. Tal vegada, la diferencia al marcador ha estat massa pel que s'ha vist a la pista. 

Estadística del partit Illes Balears - Andalusia (Cadet Masculí)

CADET FEMENÍ

El primer rival de les cadets ha estat Catalunya, un equip que ha fet campió d'Espanya a Mini i Infantil. Tot i això hem sortit amb molta intensitat i sacrific per part de totes les jugadores. Això ha fet que el primer quart hagi estat molt igualat (17-20). Després ens ha costat mantenir el ritme i controlar tant el rebot com el balanç. Catalunya ha anat agafant de cada vegada més avantatge fins el 53-96 final. 

Estadística del partit Illes Balears - Catalunya (Cadet Femení)

La jornada es tancava contra Euskadi. Un partit on hem competit 33 minuts. Hem estat molt irregulars i quasi sempre per darrera al marcador tot i haver recuperat una diferència important i posar-nos per davant. Però, com hem dit, al darrer quart ens hem enfonsat i el caràcter d'un equip i l'altre ha marcat la diferència. Demà tornam a tenir dos partits. A les 11:30 contra Comunitat Valenciana i a les 19:30 contra Aragó. 

Estadística del partit Illes Balears - Euskadi (Cadet Femení)

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook