728 x 90Juanan Serra: ''L'objectiu és competir al 100% a cada partit'' (02/01/2018)

img

La delegació balear comença aquest dimecres un camí apassionant al Campionat d'Espanya KDTINF18 amb molta il.lusió i moltes ganes de competir contra les millors seleccions de tot l'Estat ja que els quatre equips balears lluitaran al Grup Especial. Abans de que comenci la competició hem aprofitat per xerrar un parell de minuts amb el Director Esportiu, Juanan Serra, que durant aquests dies estirà a Valladolid.

Quin és l'objectiu que es marca la FBIB?

L'objectiu per aquest campionat és anar partit a partit al màxim. Hem d'aprofitar que jugam contra els i les millors per crèixer i formar-nos sense renunciar a l'objectiu que ens marca la competició.

Com es prepara una competició d'aquest tipus?

Des de que vàrem arribar, hem creat l'àrea de seleccions a on el Campionat d'Espanya és una activitat més dins un programa que cerca acompanyar els jugadors/es durant la seva formació des de mini fins a cadet aprofitant l'estímul i la motivació de representar les Illes Balears i tot el bàsquet illenc.

Tot i que abans ja has comentat que el principal objectiu és competir a tots els partits, hi ha un objectiu esportiu clar i definit?

Està clar que ens agradaria que totes les seleccions segueixin la propera temporada a categoria Especial, és el nostre repte però sabem la dificultat que això suposa i no aconseguir-ho no és un fracàs, aquesta és una experiència de motivació. El que des de la direcció esportiva valorarem és que tots i totes els nins i nines es buidin representant la nostra comunitat. Si això es dóna, ja és un èxit.

Ja per acabar, quines sensacions tens just abans de que comencin els primers partits?

Crec que estem preparats, hem treballat dur i vull agraïr els clubs i els pares i mares per la seva inestimable col.laboració, fan que verirablement siguem unes Illes de Bàsquet!

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook