728 x 90Esteve Portell i Martí Seguí, seran els àrbitres de la FBIB al Campionat d'Espanya KDTINF18 (29/12/2017)

img

Esteve Portell i Martí Seguí partiparan al Campionat d'Espanya Cadet i Infantil que es disputarà a Valladolid entre el 3 i el 7 de gener.

Els àrbitres balears ja coneixen els quatre primers partits que cada un d'ells xiularà juntament amb un altre company o companya d'altres territorials. Tots els encontres són del campionat infantil. 

En el cas d'Esteve Portell, debutarà dia 3 a les 9:30 al partit del grup Especial - Infantil Femení entre Extremadura i Andalusia. Dia 4, també a les 9:30 serà l'àrbitre principal al partit de Preferent Femení entre Cantàbria i Ceuta. El darrer dia de la fase de grups, divendres dia 5 té dos partits: a les 13.30 al grup Especial Masculí el Catalunya - Múrcia i a les 19:30 el Castella La Manxa - Cantàbria del grup Preferent Masculí

Per la seva banda, Martí Seguí, debutarà a les 13:30 dia 3 a un partit del grup Preferent Femení entre Melilla i Cantàbria. El segon partit serà dijous dia 4 a les 15:30 també del grup Preferent Femení entre Astúries i La Rioja. El darrer dia de la fase de grup, al igual que Portell, xiularà 2 partits. El primer serà a les 11:30 al grup Preferent Femení entre Múrcia i Euskadi, el segon será a les 19:30 al grup Preferent Masculí al partit entre Euskadi i Melilla. 

Molta sort!!

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook